Vítejte v sekci dění našeho Centra zdraví Valašské Meziříčí.

Naše služby zahrnují nejen komplexní péči jako poradenství, diagnostiku a konzultaci produktů Energy, ale také s pokorou sdílíme znalosti a informace prostřednictvím našich vzdělávacích přednášek. Naše přednášky jsou otevřené veřejnosti a zaměřují se na různé aspekty celostního přístupu k životu a k mentálnímu i fyzickému zdraví. 



Aktuální dění:

Nově nabízíme diagnostickou a léčebnou metodu přístrojem Bicom (Biorezona
nce BICOM (bicom-optima.cz). S metodou pracuje paní Katarína Bestr, objednat se je možné přímo na klubu osobně nebo telefonicky. Cena 2 hodinového vstupního vyšetření včetně první terapie a aplikace čipu je 2400Kč (děti 1800Kč), následné terapie včetně aplikace čipu jsou účtovány 30Kč/min, obvyklá doba následné terapie se pohybuje od 20 do 40minut.
 
Seznámit se s metodou můžete na přednášce  „BICOM Biorezonance – Dobrodružná cesta mezi buňkami tvého těla“, která proběhne 26.9. v 17h v Centru zdraví Energy, vstupné 150Kč, nutná rezervace. 
Srdečně zvu na 8 týdenní kurz Mindfulness v mezilidských vztazích, který povede zkušená psychoterapeutka Mgr. Miroslava Jančová. Termín zahájení kurzu je 3.10., více informací naleznete v přiloženém letáku. Pro další informace o tomto kurzu, s dotazy a přihlášením se prosím obracejte na kolegyni Jančovou, kontakt na ni je také v letáku. POZOR – původní zahájení kurzu 5.9. se posouvá z technických důvodů na 3.10.!!!
 
Mindfulness (všímavost) je přirozená schopnost plně prožívat přítomnost. Během kurzu budeme tuto schopnost rozvíjet jak na úrovni osobní (tělo, dech, pocity i myšlenky), tak v mezilidských vztazích. Rozvíjení všímavosti ve vztazích nám tak bude pomáhat zažívat více klidu a bezpečí během komunikace s druhými, budeme rozvíjet laskavost a důvěru v sebe i druhé. Také budeme rozvíjet sebepřijetí a přijetí druhých bez posuzování, srovnávání a kritiky. Všímavost se dá trénovat, proto kurz trvá osm týdnů. Budeme trénovat na setkáních, ale i v každodenním životě díky textům a nahrávkám. Veškerá cvičení, která budeme v rámci kurzu dělat, budou dobrovolná a vše bude pouhou nabídkou. Osmitýdenní kurz ve Valašském Meziříčí. Předchozí zkušenost s Mindfulness není nutná.